Hjälpte det här svaret dig?

Ja Nej

Skriv gärna dina synpunkter om hur vi kan förbättra innehållet i svaret. Vi läser alla synpunkter noga och ser till att korrigera och komplettera informationen.

Så roligt att höra!
Tack för din feedback!  

Tack för din feedback!  

Weekend på Chinova

Välkommen till oss för en weekend!

Att få koppla av ibland är väldigt välbehövligt.

Skicka en bokningsförfrågan

Ta med dig kompisgänget, familjen eller arbetskollegor och njut av en välbehövlig avkopplande weekend hos oss på Chinova. Vi värnar om att ni skall ha en så bra vistelse som möjligt och att ni skall ha tid att umgås med varandra. Hör av er till oss så hjälper vi er inför och under er vistelse hos oss. Inga önskemål är för stora och inga är för små! Vi kan tex erbjuda ett relaxområde med badtunna & bastu samt serveringsmöjligheter precis intill för t.ex. snittar, frukt, praliner och andra uppskattade godsaker och här kan man börja sin weekend för att senare avnjuta en härlig middag i restaurangen, efter det väntar en härlig natt sömn i sköna sängar och när ni vaknar står en en frukostbuffé uppdukat till er innan ni tar en härlig promenad på en av våra fina skogsstigar här intill.

Avnjut goda snittar och andra tilltugg!

Intill badtunna och bastu
serverar vi goda tilltugg!

Här kan man starta sin middag med lite plock eller härliga snittar, koppla av med frukt och praliner efter en lång konferensdag eller avnjuta sin efterrätt efter en lång och härlig middag. Vad ni än önskar så försöker vi tillgodose detta för att just din upplevelse ska bli så bra som möjligt här på Chinova.

Några bilder från vår härliga relax!


Skicka en bokningsförfrågan

Namn *

Företag

E-post *

Telefon

Önskat datum?

Vill du inte ange något specifikt datum går det bra att skriva ner era önskemål om datum och tid i meddelandefältet nedan.

Meddelande