Hjälpte det här svaret dig?

Ja Nej

Skriv gärna dina synpunkter om hur vi kan förbättra innehållet i svaret. Vi läser alla synpunkter noga och ser till att korrigera och komplettera informationen.

Så roligt att höra!
Tack för din feedback!  

Tack för din feedback!  

Välkommen till Chinova

Upplev Chinova,
sommar som vinter.

På Chinova Mötesgård har vi något som passar alla. Förutom bed and breakfast boende, konferenser och restaurang anordnar vi även weekends, fester, bröllop, svensexor, möhippor, afterworks och andra tillställningar – eller bara för ren lyxnjutning. Vi har även vinkällare där man kan koppla av och njuta av en charkplanka, badtunna och bastu samt en härlig festlokal som rymmer över 80 sittande med tillhörande bar, dansbana, ljus och ljud och mer därtill. Vi hjälper även till att anordna skräddarsydda evenemang.

Kontakta oss med dina önskemål


Evenemang för företaget,
familjen eller kompisgänget

Ta med din familj, dina kompisar eller medarbetare till Chinova för ett oförglömligt evenemang med ett fullspäckat festprogram – eller bara för att njuta av vår omgivning och atmosfär. I vår festlokal har vi möjlighet att ta emot upp emot 80 personer där ni själva kan sätta samman ett önskat festprogram. Vi har också en hel relaxavdelning med badtunna & bastu samt serveringsmöjligheter precis intill för t.ex. snittar, fruktbord och andra uppskattade godsaker!

Upplevelser på Chinova

På Chinova finns det något för alla, året om. Massor av möjligheter för privata fester, bröllop, relax och avkoppling, företagskonferenser och mycket mer. Här hittar du några av de vanligaste evenemang vi anordnar, men vi hjälper gärna till att skräddarsy något för just dig! Tveka inte att kontakta oss med dina önskemål om hur du vill spendera dina dagar hos oss!