Hjälpte det här svaret dig?

Ja Nej

Skriv gärna dina synpunkter om hur vi kan förbättra innehållet i svaret. Vi läser alla synpunkter noga och ser till att korrigera och komplettera informationen.

Så roligt att höra!
Tack för din feedback!  

Tack för din feedback!  

Chinova Restaurang

Välkommen till vår restaurang!

På Chinova lagar vi alltid mat med kärlek!

En passion vi har är mat och dryck, en stor del till att vi tog över Chinova är för att få möjlighet att göra det vi verkligen älskar! Vi har under många år haft tillställningar med vänner och familj och haft ”hemma hos” som en stor passion! Nu får vi förvalta detta vidare i en större utsträckning och bygga vidare på känslan ”hemma hos”, detta är ingen vanlig restaurang utan här kan man avnjuta allt från en enkel middag till en avsmakningsmeny kombinerad i högsta klass, man kan till och med lägga sig på ”kökssoffan” mellan rätterna om man så vill, känslan hos oss är alltså som hemma!

Restaurangen erbjuder matlagning med genomtänkta kombinationer med de absolut bästa råvarorna man kan arbeta med, vi står för lokalproducerade råvaror och lagar och serverar vår mat med all tänkbar kärlek. All matlagning sker av oss som driver Chinova och vi brinner för mat, dryck och värdskap!

Den perfekta familjetillställningen innefattar även de små, självklart kan barnen också ha en middagsupplevelse med en egen meny och varför inte en glassbuffé till efterrätt, och en stor låda med leksaker! Eftersom vi själv har tre härliga barn så vet vi hur mycket man kan uppskatta en lyckad middag med barnen!

I vår restaurang dukar vi upp för frukost, lunch och middag i vår vackra matsal där atmosfären genererar ett lugn och känslan av en svunnen tid som präglas av Hälsingland. Levande ljus och linnedukar – och såklart med en oslagbar utsikt utanför fönstret, sommar som vinter.

Våra middagar skräddarsyr vi alltid i samråd med era önskemål. När man driver en gårdsrestaurang kan vi också erbjuda att kombinera middagarna med tilltalande variationer, varför inte börja kvällen med en charkplanka i vår mysiga vinkällare och sedan gå vidare till vår restaurang där ni fortsätter njuta av kvällens meny! Vi kan även anordna en matstafett här på gården där ni får gå runt och avnjuta tapasrätter och plock på alla våra charmiga platser som vi har här på gården.

Vår uppskattade frukostbuffé kan serveras till er som bor på gården, den bokas i förväg innan man anländer och vi kommer överens med er om en frukosttid som passar era behov. På frukostbuffén finns det alltid nybakat bröd, vi har trots allt en bagardotter på Chinova!

Vi kan även hjälpa till att anordna en grillkväll för er i våran fina trädgård, börja middagen i det gröna för att sedan flytta in i vårat fina växthus för att avnjuta en härlig efterrätt med säsongens bär.

God morgon, frukosten är serverad!

Njut av en god frukost hos oss!

Vår uppskattade frukostbuffé står uppdukat i restaurangen till er som bor på gården, den bokas i förväg innan man anländer och vi kommer överens med er om en frukosttid som passar era behov. På frukostbuffén finns det alltid nybakat bröd, härliga grönsaker och frukter, flertalet pålägg, yoghurt och mjölk från trakten och så klart vofflor till de minsta.

Vi tänker på klimatet!

Chinova arbetar och strävar efter ett hållbart företagande där matlagning är en del av vår verksamhet, så långt det är möjligt använder vi lokalodlade råvaror i vår mat och samarbetar med lokala producenter här i Järvsö med omnejd och får därmed otroligt fina råvaror så som kött, fisk, grönsaker och mejeriprodukter av världsklass till vår restaurang.

Catering till våra gäster!

Tänk att du anländer till Chinova inför en weekend och ni slipper alla bestyr med matlistor, handla i affären och släpa matkassar bland all annan packning som ni kommer med! Vi kan därför erbjuda catering av hemlagad mat upp till er våning! Kontakta oss inför er vistelse så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!