Hjälpte det här svaret dig?

Ja Nej

Skriv gärna dina synpunkter om hur vi kan förbättra innehållet i svaret. Vi läser alla synpunkter noga och ser till att korrigera och komplettera informationen.

Så roligt att höra!
Tack för din feedback!  

Tack för din feedback!  

Välkommen att bo på Chinova

Hyr din egen gård

Välkommen att hyra hela gården för er själva, totalt ca 170-200 kvm. Här finns det totalt 12 stycken bäddar, en extrasäng samt barnsäng/resesäng fördelade i fyra stycken dubbelrum, ett trebäddsrum (med övervåningssäng) och ett enbäddsrum. Ni har också tillgång till kök, vardagsrum och en stor terrass och andra öppna ytor, samt två toaletter med dusch och en toalett med badkar.

Vi värnar om din upplevelse

Vi värnar om att ni skall ha en så bra vistelse som möjligt och att ni skall ha tid att umgås med varandra, när ni bor på Chinova. Hör av er till oss så hjälper vi er inför och under er vistelse hos oss. Inga önskemål är för stora och inga är för små!

Läs mer & Boka hela gården

Bed- and breakfast

När gården inte är uthyrd i sin helhet erbjuder vi även rumsbokning med bed- and breakfast. Vi kan även ordna frukost om ni vill ta med till en närliggande strand för ett morgondopp. Kom ihåg att frukost måste bokas i förväg, senast dagen innan.

In- och utcheckning

• Incheckning är normalt öppet från kl. 15:00 på ankomstdagen. Finns det möjlighet att checka in tidigare hör vi av oss.
• Bagagelagring innan incheckning går det att ordna.
• Utcheckning sker senast kl. 11:00 på avresedagen.

Till rumsbokning