Hjälpte det här svaret dig?

Ja Nej

Skriv gärna dina synpunkter om hur vi kan förbättra innehållet i svaret. Vi läser alla synpunkter noga och ser till att korrigera och komplettera informationen.

Så roligt att höra!
Tack för din feedback!  

Tack för din feedback!  

Bröllop på Chinova

Dags för bröllop?

Fira ert bröllop i en
fantastisk sommaridyll

Välkommen till Chinova – en fantastisk gård att fira ert bröllop på! Här finns alla möjligheter för en bröllopsupplevelse av högsta klass. Låt oss hjälpa er att sätta samman er drömdag!

Skicka en bokningsförfrågan

Genom att hyra hela Chinova har ni tillgång till hela gården för er själva under hela er vistelse – och vi arbetar självklart med att serva er efter behov. Ni har 170-200m² boende fördelat på sex sovrum, vardagsrum, fullt utrustat kök och tre badrum. Vi erbjuder något för alla!

Möjlighet finns att avnjuta måltider i vår restaurang som finns på gården där vi serverar middagar utifrån era önskemål, vi arbetar med flera lokala producenter och lagar maten själva från grunden.

Ert bröllop, era önskemål!

Ett storslaget bröllop och många gäster eller få gäster och mycket lyx?! Det är er dag, ni bestämmer! Vi hjälper gärna till med planering!

Omgivningen runt om vår gård är verkligen en svensk sommaridyll när den är som bäst. Här finns det massor av möjligheter till allt från utomhusbröllop och storslagen fest för över hundra gäster i vår stora festlokal till ett litet och lugnt bröllop för de allra närmsta!

Vad kan vi erbjuda?

På Chinova finns det massor av möjligheter för ert bröllop. Allt från utomhusaktiviteter, en festlokal med plats för över 80 sittande, bar, dansgolv till badtunna och bastu är bara några av de bekvämligheter vi kan erbjuda till er för er oförglömliga dag!

  • 4 st dubbelrum
  • 1 st tre-bäddsrum (med övervåningssäng)
  • 1 st enbäddsrum
  • Extrasäng placeras i trebäddsrum
  • 2 st toalett med dusch
  • 1 st toalett med badkar
  • Kök, vardagsrum, terass, mm.

Skicka en bokningsförfrågan

Namn *

Företag

E-post *

Telefon

Önskat datum?

Vill du inte ange något specifikt datum går det bra att skriva ner era önskemål om datum och tid i meddelandefältet nedan.

Meddelande