Hjälpte det här svaret dig?

Ja Nej

Skriv gärna dina synpunkter om hur vi kan förbättra innehållet i svaret. Vi läser alla synpunkter noga och ser till att korrigera och komplettera informationen.

Så roligt att höra!
Tack för din feedback!  

Tack för din feedback!  

Relax på Chinova

Välkommen till vår relaxavdelning!

Ta ett skönt bad i badtunnan och basta sedan länge i den vedeldade bastun.

I en rofylld omgivning ger vi möjlighet till avkoppling och återhämtning. I vårat relaxområde finner ni badtunna & bastu med plats för ca 12-14 personer samt serveringsmöjligheter precis intill för t.ex. snittar, frukt och praliner eller varför inte avnjuta kvällens efterrätt här. På Chinova erbjuder vi året om tillgång till badtunna & bastu och vi värmer upp dem till önskad tid. Boka relaxområdet och skräddarsy just din upplevelse senast två vardagar innan ankoms.

Skicka en bokningsförfrågan

Avnjut goda snittar och andra tilltugg!

Intill badtunna och bastu
serverar vi goda tilltugg!

Här kan man starta sin middag med lite plock eller härliga snittar, koppla av med frukt och praliner efter en lång konferensdag eller avnjuta sin efterrätt efter en lång och härlig middag. Vad ni än önskar så försöker vi tillgodose detta för att just din upplevelse ska bli så bra som möjligt här på Chinova.

Några bilder från vår härliga relax!


Skicka en bokningsförfrågan

Namn *

Företag

E-post *

Telefon

Önskat datum?

Vill du inte ange något specifikt datum går det bra att skriva ner era önskemål om datum och tid i meddelandefältet nedan.

Meddelande