Hjälpte det här svaret dig?

Ja Nej

Skriv gärna dina synpunkter om hur vi kan förbättra innehållet i svaret. Vi läser alla synpunkter noga och ser till att korrigera och komplettera informationen.

Så roligt att höra!
Tack för din feedback!  

Tack för din feedback!  

Håll er konferens i en fantastiskmiljö i hjärtat av Hälsingland

Låt vår omgivning och atmosfär
inspirera er för en god konferens!

Börja dagen på Chinova med en kopp Espresso, Cappuccino eller något annat från vår dryckesmaskin i vår konferenslokal och njut av utsikten och tystnaden. Här är ni helt själva och väljer precis hur ni vill lägga upp dagen. Behöver ni inspiration eller hjälp till en konferensdag? Vi hjälper er gärna att skräddarsy något som passar er! – Kontakta oss

Vår konferens passar lika bra för det lilla mötet med några få deltagare som för det stora med hela företaget eller en större grupp!


Vad kan vi erbjuda er?

  • Avslappnat mötesrum utrustat med all nödvändig teknik så som Wifi och projektor samt anteckningsmaterial för hela er grupp!
  • Goda och mättande måltider, fika samt dryck från vår dryckesmaskin
  • Aktiviteter för teambuilding
  • Övernattningsmöjligheter (totalt 12 bäddar i 6 rum)

Konferens med avkoppling!

Utöver vår konferenslokal, restaurang och boende finner ni här också en rofylld omgivning som ger möjlighet till avkoppling och återhämtning för hela gruppen. Varför inte koppla av med några utomhusaktiviteter i vår fantastiska trädgård, kanske med en femkamp eller bara ren avkoppling?


En avkopplad och utvilad grupp blir mer
motiverad att lyssna till vad du har att säga!

Se till att din grupp är motiverad till att lyssna på vad du har att säga. Låt oss hjälpa dig att sätta samman en härlig konferens som motiverar din grupp. Kontakta oss gärna med dina önskemål om er konferens!


Kontakta oss för er konferens

Skicka en bokningsförfrågan

Namn *

Företag

E-post *

Telefon

Önskat datum?

Vill du inte ange något specifikt datum går det bra att skriva ner era önskemål om datum och tid i meddelandefältet nedan.

Meddelande