Hjälpte det här svaret dig?

Ja Nej

Skriv gärna dina synpunkter om hur vi kan förbättra innehållet i svaret. Vi läser alla synpunkter noga och ser till att korrigera och komplettera informationen.

Så roligt att höra!
Tack för din feedback!  

Tack för din feedback!  

Chinova Gårdsbutik

Snart öppnar Chinova Gårdsbutik

Här brinner vi för att ta tillvara på det som redan finns. Gårdsbutiken kommer att fyllas med värme, historia och minnen, av handplockade loppisfynd och lite antikt.  Fint gammalt svenskt porslin blandas med bland annat antika glas, serveringsfat och textilier men även secondhand för dam, herr och barn. Varför inte komma hit och köpa vackra gamla ljusstakar som gå bort present eller unna sig fina kaffekoppar att dricka sitt morgonkaffe ur.

Vid säsong kommer det även att finnas marmelad, sylt, grönsaker, blommor från gården att köpa med sig hem. Hembakat bröd, bullar och kakor kan även det komma att säljas lite då och då.

Vi kommer även ha ett sommarcafé öppet, tider och dagar kommer rullandes läggas ut på våra sociala medier så håll utkik.

Kan du inte besöka Chinovas gårdsbutik ? På Instagram kommer vi lägga ut lite smakprov från butiken, ser man något där får man gärna skicka ett meddelande så lägger vi undan ditt fynd åt dig och du kan komma och hämta upp det när det passar dig.

Så varmt välkommen till den lilla gårdsbutiken!

Öppettider läggs ut på våra sociala medier eller ta kontakt med oss om du vill boka en tid utanför öppettiderna.